Followers

Friday, April 1, 2011

April 2011

Hari ni 1st April 2011...say no to april fool....April Apa ada pada April

1.besday hero tersayang (2nd April)
 Muhammad Amrul Raees 3 taun sudah..

2.My 6th years Anniversary (28th April)
3.Kena Tag oleh sud@is (5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011)
taun ni blog yg paling kerap Cik Puan dyea mendarat adalah...








disebabkan dah tua ada jugak blog politik yg diterjah heheheh
1.Al Brangi Online
2.Bujang Susah


4.Bulan ke dua terakhir jd ibu mengandung (pas bulan ni jd la ibu beranak 3)
sekarng dah sarat dah...tu pasal entry banyak mlm br keluar sbb siang banyak tido n baring2..hehehhe..persiapan dah siap semua tunggu baby keluar je..minggu depan jugak mak bonda dah nak mai sbb dia kesian kat anak dia ni nanti bersalin tak de orng tua..hehehhe satu bonus bila mak serah diri nak datang sbb sebenarnya kami kali ni nak try berdikari sendiri..berpantang kat umah sendiri dan menguruskan segalanya sendiri..tp alhamdullilah mak dah nak datang so yabedabedu..leh makan mak masak pas ni...huhuhu

7 comments:

cemomoi said...

bertambah le rezeki orang baru nak datang...

apik pehe said...

hehe..x sabar apik nk tgk

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bulan 4 nieh la yg dinanti kan oleh ceroi...

cik dah ganu kiter said...

1.arini 2/4..so epi besday utk amrul raees...

2.gmbr taun bila tu..slim melimnyer....
jelesnyer

3.time kasih sudi singgah blog semanis senyuman..kena senyum sokmo deh

4.selamat bersalin yek...

eh eh cik dah jd pengulas plk yek

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Terima kasihlah dyea sudi datang blog makcik yang tak berapa nak best.


1) Happy besday Muhammad Amrul Raees(wah panjangnya nama tu) semoga panjang umur dan dimurahkan rezeko.dah besar jadi anak yang soleh dan jaga keluarga ye.jangan nakal tau


2)Happy 6th years annivesary tuk dyea dan suami, semoga perkahwinan kamu kekal hingga kehujung nyawa. Selamat melahirkan cahaya mata ke 3 bulan depan.

Harap rajin berblogging selepas ada baby baru ye.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

rezeko=rezeki.typing error

S..U..D..@..I..S said...

tq..dtg melawat
semoga semuanya selamt dyea...
amin

There was an error in this gadget