Followers

Friday, April 29, 2011

Happy 6th Anniversary..selamat pengantin lama

Hari ni 28th April...hari paling bersejarah..paling mengembirakan kami..

WHY????

today is my weeding day 6 taun lepas..

BERSYUKUR PD MU YG ESA ATAS KASIH SYNG DAN CINTA YG TERUS MENYUBUR DAN BERKEMBANG...

SEMOGA IKATAN DAN KASIH SAYANG INI BERKEKALAN HINGGA KE SYURGA ABADI...

ari yg bermakna ni  aku tak de agenda istimewa

tak de masak spesel

tak de suprise unt cik soami

aku cuma sempat beli ni jew...
 (isi kat dlm biar la resia)

mengenang cerita 6 taun lepas...

cikai je pic. kawin kami..sbb tak amik jurupoto pro pun..masa tu pun takde nya digital kamera ni..yg ada camera kodak tu ha..main snap je..
ni la pelamin kami
Cik soami bersama Tuan Kadi disaat akad nikah
Gambar lepas nikah
gambar sanding
setaun lepas tu tuhan kurniakan Muhammad Amrul Adam yg comel
 tahun ke 3 pulak dapat Muhammad Amrul Raees yg cute

dan taun ni kami menunggu kehadiran orng baru yg bila2 masa akan melihat dunia ni.

ini la ceritera hidup kami...6 tahun sudah tp rasanya macam baru je lagi kenal cik soami..baru je bercinta ngan dia, baru je dating2 ngan dia baru je rindu2 dia..sesungguhnya perasaan sayang, rindu dan cinta trus bertambah2. insyaallah 

13 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

selamat ulangtahun perkahwinan dyea yang ke 6 tahun .semoga perkahwinan dyea berkekalan hingga ke hujung nyawa.

S..U..D..@..I..S said...

belum terlambat happy 6 anniversary buat dyea n suami, semoga rumahtangga ceria2 bahagia sllu keakhir hayat

Afiq Din said...

moga berkekalan hingga ke anak cucu

al-brangi Online said...

selamat ulangtahun perkahwinan moga sentiasa dalam PerlindunganNYA

♥xaturen♥ said...

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan, semoga kekal abadi.!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah...
semoga panjang umur...
panjang jodoh...
selamat ulang tahun...

ieda said...

eppy anibersary buat dhyea dan suami .. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa :))

cik teynteyn said...

smoga bahagia selama-lamanya bsame incik suami akak ye..

slmt ulg tahon kak dhia.. hehe

cemomoi said...

slim lagik? eee

epi weding bahagia membawa ke syurga

shameel Iskandar said...

Selamat ulangtahun ke dyea.
Moga rumahtangga dyea dinaungi rahmat dan redha Allah. Amin..

Syuxer said...

bahagianya kak..dah 6 tahun bersama..:)..semoga akan ada cahaya mata yang baru..InsyaAllah twin heheh..lagi seronok idup kak..Amin..

anyway...kak telah ditag oleh saya untuk menyertai segmen..sertailah kalau berminat ye..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-dan-cinta.html

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 6....

moga terus bahagia hingga ke akhir hayat....

Bionic women said...

walaupun dah lambat nak jugak wish hepi anny yea..semoga berkekalan sampai syurga...

hadiah aper tu???? nak tau..hehe

There was an error in this gadget