Followers

Sunday, April 24, 2011

Menu orng Deman

Diri sendiri kurang sihat ditambah lagi dgn hero yg deman

maka

ngahari ni terpaksa la masak menu orng sakit

jeng

jeng

jeng

 bubur nasi bersama jagung, bayam n telur..

licin orng sakit makan..tp yg tak bestnya dorng pakat tak nak jagung so aku jugak kena mkn jagung tu...ingtkan letak jagung kasi kaler2 cantik skit bubur tu dorng nak la mkn tp hampeh tak moooo...

biasa la aku kan suka buat en3 tampal cantum

so ari ni nak menampal kek lapis kastad yg aku buat minggu lepas..hehhehe

resepi aku dah lupa aku amik kat blog mana

tp mmg sodap la kek ni..cuma aku conpius sbb cik soami kata agak manis manakala mulut n perut aku kata tak manis..anak aku pun mkn menambah so mana2 la janji licin..berbaloi aku baking

9 comments:

Syuxer said...

orang sakit biasanya lidah dia kurang merasa sikit rasa manis tuh heheh..hebat gak baking ye sampai anak2 makn smpai licin...semoga sembuh secepat mungkin...amin..

AL-QASSAM said...

Hari2 deman takpe macam ni makan dia. terbaik!

Bionic women said...

wahhh..sedap nampak...
mana resepi???
org ngndung ni tekaknya lain skit kot..haha

etiey.com© said...

kalau cam ni makanan orang demam, confirm cepat baik

Cik Ina minat Do do Cheng said...

sedapnya makanan orang demam. sedap gak kek tu.tapi ada yang tak sedap makcik nak cakap, tapi makcik nak cakap gak, boleh tak dyea buang gadjet yang tak perlu atau header tu kecikkan, sebab nak masuk blog dyea kena tunggu loading lama sangat. lagi satu sebab hal ni akak dah beberapa kali masuk tapi tunggu lama sangat. maaf ye , jangan marah.

cemomoi said...

lidah lelaki sama kot... manjang rasa manis... air tangan isteri tu yang manis tuuu

apik pehe said...

hehe..sayor makan tapi jagong x makan..pelik2..hahaha..

♥xaturen♥ said...

eee.. takan nak conpius lak, saya nampak memang cam manisss.. saja. sedap tu!

Liza @ Adzriel AB said...

mana tak licin... menunya sedap sangat.

There was an error in this gadget