Followers

Monday, April 11, 2011

en3 melaparkan perut

unt tatapan mata korank k

jgn marah tau

sj je publish pic. makanan ni..hehehheh

klu agak2 tinggin leh la cr dikedai kedai berdekatan umah/opis korank

*
*
*

 dua ari lepas buat nasi ayam..tp masa ni nasi tak idang lagi so sila la tgk ayam aku ni ek..
 puding roti...sambil taip ni pun sambil mkn balen2 yg ada dlm peti
alamak pic. golap la skit..ni tauhu bakaq..

 bakso

ketiow kerang RM4 tp mcm2 ada..ada kerang, udang, fish cake pas tu ketio dia lak banyak gilew

Steambot...tp aku kurang suka kuah nya sbb kat JB ni dorng mkn ngna kuah kacang (orng JB jgn marah ek) tinggat zaman duk kel el dulu mkn kat tepik light sogo..berembun kat situ sambil layanz kuah pedas n kicap. perghhhh bila la leh p lagi...tp aku skrng dah malas nak p kel el sbb tol mahal sgt...hahahhah
semestinya ABC..sejak jd mak buyung ni la paberet aku..padahal sblm ni tak suka pun ABC ni
 kami mkn semua benda kat atas (kecuali ayam n puding tu) kat dataran JB..dorng menega pakai van ni..ramai yg menega kat dataran tu..yg datang mkn lagi la ramai..so korank klu mai jb leh la try makan kat situ..malam je tau..sbb tu gambar aku gelap..almaklum la camera biasa2 je.

ok dah selesai en3 makan2..jgn marah klu tgh lapar tgk en3 ni k

10 comments:

NM02 said...

oh nooooooooo

cik dah ganu kiter said...

sedap lake....

erm puding tu hok plg sedap kali napok gayanyer...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nyaris perot dah kenyang...
hehehe...

Bionic women said...

wahhh..sangat cantik puding itu..
jeles mak tengok..
nnti kalau kita gi JB boleh bawak kita di dataran tu..hahaha
ni kes terliur

LyNn HaMzAh said...

ambooooi...gmbr makanan...hehehe...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sedap.. hok beh skali gambo ngelast..
yong taw fu.. tingat paso minggu kemaman.. =)

S..U..D..@..I..S said...

wauuu ABC tu ngancam....sibaik tgk malam...kalu tghri mau ketagih.....

Sekamar Rindu said...

salam...

bestnya puding roti tu...

tehr said...

tak marah..
sebab baru je lepas makan
hehe

apik pehe said...

kak..apik tgh marah ni..huhu..lapoooo

There was an error in this gadget