Followers

Friday, April 15, 2011

Sila Pandang Belakang (sambungan pilem jgn pandang belakang)


SILA PANDANG BELAKANG!!!!!!

korng angin tak??..klu korng beratur panjangggggggggg nak bayar tiket parking (guna machine punya)   tiba2 kena tunggu agak lama.gara2 ada yg tak prihatin ..tak pandang belakng dia tgk Q panjang mn.

semlam aku terkena..(walaupun cik soami yg beratur tp yg angin adalah aku) sorng minah ni dia leh ikut kehendak anak dia yg kecik yg nak masukkan duit dlm machine bayar parking tu...dah la budak tu (dlm umur 3 taun) terkial2 nak masukkan duit singgit dlm tu..dia cuma tulun angkat budak tu n tak de la nak tulun masukkan duit tu..jd korank bayangkan la berapa lama masa budak sekecik tu ambik unt masukkan duit dlm tu. sedang kan orng yg Q dah panjang sesangat

pesan aku cuma satu sila pandang belakang dulu...klu ramai biar la budak tu nangis..lepas2 tu leh pujuk belikan gula2 ke apa ke..tp klu tak de orng ikut suka la korank nak bg anak2 korank duk brp lama pun depan mesin parking tu..aku pun ada anak jugak..aku bg anak aku try apa yg dorng nak buat tp semestinya tgk keadaan dulu..klu tak menyusahkan orng lain unt menunggu kita..

8 comments:

Cik Bucken said...

hahahhaha lawak cite ni..kerane budak kecik, nak byr parking merane

S..U..D..@..I..S said...

geram juga kalu ada ke cam gini....

Bionic women said...

kot ye pun nak ikut kehendak anak, biarlah berpada kan????
xpun berilah bantuan sewajarnya agar x nampak sangat weird di mata org lain. ala budak kan..kalau syiling tu, bagi seketul jer kat dia, mesti dia dah ok punyer, x pun bagi dia masukkan tiker jer ker..kena pandai ler kan?

x prihatin sungguh manusia itu, hati batu.

apik pehe said...

huhu..kak weh..sabo2..
tapi btol gak..mmg kena pandang belakang..huhu

Notanonymouse said...

hehe...menarik blog ni...nice

follow blik blog sy tau

notanonymouse.blogspot.com

tehr said...

sungguh kurang sopan

mungkin dia hanya pandang belakang mesin bukan pandang belakang congkak
hehe

Sekamar Rindu said...

salam...

memang laa angin..ada juga yg tak nak fikirkan org lain...

ish.pernah berlaku..

cemomoi said...

idop tak hengat orang belakang ni le gayanya... jangan jadikkan diri kita punca sumpah seranah orang

There was an error in this gadget