Followers

Friday, April 29, 2011

Perghhhhhh puas ati den

BEtul2 puas ati

setelah sekian lama menunggu

dapat aku akhirnya

SUTERA BIDADARI

bg peminat trilogi bagaikan puteri mesti sama cam aku kan...tak sabar nak baca ni

alkisah 4 kali aku p MPH tp novel yg dikatakan akan kuo bulan 4 ni tak kuo2 jugak...

dan akhirnya seorng sahabat yg baik hati telah dgn relanya tulun belikan dekat PWTC dan mengepos ke JB ni.

ada lg dugaan...masa orng pos laju dtng aku tader kat umah...

maka 3 ari lepas tu baru aku leh g amik kat colection center...

tp tak pe la janji leh baca dan khatam dah

bg peminat trilogi ni...Sutera BIDADARI ni hanya akan berada di pasaran seluruh malisia selepas pelancaran pada 30 April...yg aku dpt ni hanya terjual di PWTC kat KEL EL nung...jd jgn lak lepas baca ni korng yg luo KEL El g cr kat kedai buku area umah korng..sbb mmg tak de lagi kat kedai2 buku

10 comments:

Lynn Hamzah said...

nak pinjam...huhuhuh...

Rama2Ungu said...

uiksss...tak sabau la ni nak membacanyeee....

jaya jr said...

hebat jugak laa kan PBAKL tu..ade buku yang susah nak cari,,dapat kawan camtu pon bes..rela menolong..hihi

| cik azeya | said...

hehe. best kan dia tulis novel tu. kwn saye sume suke bace novel RAM ni. (:

Bionic women said...

dulu suka sangat novel..tapi dah lama x beli..huhu

najihatussolehah said...

2 lah..ramai ckp best..

ieda said...

salam kenal

dulu hingga skrg x minat baca novel .. nampak menarik:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat membace...
hehehe...

Syuxer said...

owh kak kaki novel rupanya heheh..:)..best dapat baca time petang2 or malam2..boleh bermain dengan emosi,merasai pengalaman watak tuh..heheh

shameel Iskandar said...

salam ziarah.
Novel Ramlee Awang Murshid mmg best. Dia kan penulis thriller palong popular di Malaysia.

There was an error in this gadget