Followers

Saturday, April 2, 2011

Epi 3rd beday Muhammad Amrul Raees

Anak mama n papa dah besar dah..dah 3 taun..bulan depan bakal jd abg

unt Ice aku buatkan kapkek ngan gambar Edible Image Upin n ipin pas tu papa dia belikan sate.

kali ni kami dah decide unt tidak bg adiah lagi sebabnya

1.memanjakan anak dgn adiah adalah sesuatu yg kurang practikal bg kami. 
2.klu beli unt ice maka harus beli unt adam sekali..klu tak akan terjadi kejadian jeles menjeles...yg kopaknya adalah kami
3.biar la dorng hargai kami krn kasih syng kami..bukan hadiah setiap kali besday dorng

oleh itu unt memberikan kenangan bagi budak kecik ni...maka satu seisi amik2 gambar telah dibuat dgn memakai   topeng ala2 zorro.



seblah siang plak ice n adam pergi kerumah2 jiran unt hantar kapkek n goddies bag...maka bergumbira la budak2 lorong umah aku tu...
tuan2/puan2 ini la rupanya goodies bag besday ice unt kawan2..dlm tu ada jajan..
 bersemangat bawak plastik unt dijaja disekeliling taman

dorng sonok kami pun sonok..tak pe la berhabis sedikit unt melihat anak2 seronok. semoga ini semua akan menjadi kenangan dlm hidup dorang.

5 comments:

AinCepet said...

hepi besday utk anak akak...moga besa menjadi org yg berguna...!!

bobiedanbad said...

eppie besday

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

happy bestday...
nape xdapat kat umah sini???
heheh...

tehr said...

dua2 lelaki?
memang meriah sangat
anak saya 2 lelaki dan 1 perempuan

selamat hari lahir untuk ice

apik pehe said...

hehe..xper kak..kiter wat untuk anak2 kiter..nanti kiter tua..diorang akn balas balik..huhu

There was an error in this gadget