Followers

Tuesday, April 19, 2011

tahukah korank? dan maukah korank tau?

*Tahukah korank suatu masa dahulu Cik Puan Dyea adalah peminat setia
*
*
*

Bon Jovi

tp sekarang sejak dah bersoami dan beranak pinak koleksi kesukaan adalah..alunan zikir2..tenang jiwa mendengarnya

*Tahukah lagi nama Cik Puan Dyea semasa di UITM adalah
*
*
*
IDA BON
ini la gara2 minat sesangat ngan Bon Jovi ni sampai kawan2 leh panggil Bon kat belakang nama aku

*Ketahui la lagi yg Cik Puan Dyea ni RABUN

L-300 R-270

tu la tahap kerabunan aku

motip bgtau korank aku rabun sekali ngan power ni sbb mn la tau besday nanti ada yg nak adiahkan contact lens kew..hehehe

*lastly Mau kah korank tau...DYEA IRDINA ini adalah nama unt anak pompuan aku..tp sampai sudah yg kuo hero je so tak leh pakai lagi nama ni..jd bg blog aku dulu pakai nama ni..

Dyea Irdina:-ada ke orng berminat nak tau ek...hahhahha ye la kita bukan glamer pon lain la klu kita ni artis..hehhe tp belasah je la blog aku so aku punya suka la

9 comments:

tehr said...

insya allah akan dikurniakan seorang puteri nanti
amin

Cik Ina minat Do do Cheng said...

kenapa kita sama . makcik pun suka jon bon jovi. sampai cakap ngan kawan-kawan, kalau nak bergambar ngan artis, jon bon jovi tak pelah. kelakar pulak bila pikir masa tu.

| cik azeya | said...

akak, kite lagi rabun.

kanan - 600

kiri - 500

hee :D

cemomoi said...

kalo tak ble pakai nama tu bagi kat kitorang je

♥xaturen♥ said...

rabun bila kat pasar malam.. akehh keh..

apik pehe said...

huhu..kak weh..ader je orang nk tahu tu

Cikidong said...

apak juga adalah peminat bon jovi ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

motip bg tahu bestday???
hehehe...

Bionic women said...

Kita pun rabun lagi truk ler..45o utk both side.hahahaha..jangan x tau.
sedap nama dyea irdina tu.hehe..same2 ler kita kan?

dulu kita suka layan lagu gerald joling..hahaha..karat x kita???
tapi kita banyak tape the MLTR

There was an error in this gadget