Followers

Friday, April 22, 2011

klu nak buat pojet pun jgn la ditepi jalan


Ha apa la nak jadik...dah tau tak leh kawal napsu..nak pojet pun jan la tepi jln..tengahari buter lak tu..panas tu...

kejadian ini berlaku semalam kul 12 tghri..waktu mentari atas kepala..aku p amik adam sekolah..eh silap fakta..klu 12 tu ada orng eksiden kat housing area aku ni..yg betulnya pukul 4...hehehhehehhe anto adik aku g kelas blajo memandu..semalam mmg panas gilew...so aku p beli soya beans dulu...sodap je mminum time panas ni...on the way nak blk umah dekat tepik light ada la satu pemandangan tak indah...

ces nak pojet pun jgn la tepi jln dekat tepik light laks...semua orng tgk weiiii...bila orng tgk tak pe ni bila anak aku tanya.'mama..apa yg dibuat tu?' ish sebagai ibu yg sentiasa nak bagi jawapan terbaik unt anak..aku kena la rangka karangan SPM.

*
*
*
ni ha
(ni gambar amik kat google jew...yg pojet bkn anjing n rimau tau tapi anjing ngan anjing...huhuh)

menatang ni la semalam pojet kat tepi tepik light umah aku...
sungguh tak malu...

tp disebabkan dia menatang tak pe la bley excuse lagi..lain la klu manusiakan....

tp manusia skrng pun dah sama tak malu cam menatang ni..walaupun pojet kat dlm keta, otel, umah usang, ladang kelapa sawit etc.etc. tp lastnya terjual jugak VCD dorng terkantoi kat tepi jalan2 seluruh malaysia..hahahhahah so sama je lakan cam menatang kat atas ni kira ala2 pojet tepi jln jugak la kan..hehehheh

14 comments:

LyNn HaMzAh said...

hahahaha...dah nama pun binatang...

jaya jr said...

haha,baik punye pojet..da laa laen kaum..kih2

dyea irdina said...

jaya IR exceli semalam anjing sesama anjing tp cr gambar kat google tu je yng jumpa..hehhe

Bionic women said...

hehehe...time anak tanya tu yg payah tu..hahaha..

menusia dah sama ngan binatang ramai jumpa tapi x pernah ag jumpa org sebut binatang semakin ramai serupa manusia...klaau x tentu ramai org rakam aksi tu then buat dvd..haha
(laku kerrrr) haha

Miss b said...

er

adakah binatang yg projek tu anjing dan harimau?

tepi jalan. fuyoh!!!!!

gila lah harimau tepi jalan.

kekekekekkekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

manusia yg project tue pon kire tahap binatang la...

mama-syira said...

baru pagi tadi tgh drive, nampak kucen ngan kucen projek gak tepi jalan. dah laa anak ada kat sebelah, doa2 dlm hati jangan la dia nampak kang mau dia tanya. nasib baik.. menatang ni memang takde tempat khusus. maknosia pun dah terikut skrg.

.::Lynn::. said...

mana butang LIKE.... heheheh

etiey.com© said...

hehehehhe dah memang binatang kan!

SyuQ said...

tepi jalan la lg besh
hahaha

| cik azeya | said...

hahha. harimau dengan anjing? huu boleh dapat anak kacukan. wah gitu. hee

♥xaturen♥ said...

ada gak pojek dalam keta.. sampai org buat pilem pun tak perasan.. he..

mzhany said...

uuu, igtkn ape la...hihi

tehr said...

dalam dunia manusia ada perangai haiwan
huhu

There was an error in this gadget