Followers

Saturday, April 9, 2011

semalam aku luper!!!

Sungguh aku lupa...

camner leh luper?

kenapa lupa?

lupa apa?
*
*
*
aku lupa nak post en3 daaaaaaaaaaaaa
hahahhah camner leh terlupa..aku pun tak tau yg aku tau pg ni buka blog en3 dah lapuk je ada yg latest tak de...padahal aku dah siapkan en3 standby tunggu post je..itu la orng suh auto post tak mooooo...hehehhe..
okeh jap lagi new en3 masuk...aku nak upload gambaq dulu ni...tp selepas aku mandi, masak n mkn la..klu tak nanti merusuh sebuah umah..

3 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Nak update sampai lupa, kenapa tu, apa yang diingat. ye lah nanti semua merusuh , sebab tak dapat makan, kalau dah melekat kat blog tak ingat doniya.

apik pehe said...

huhu..biase la tu kak weh..apik pon ader terlupa gak..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wat kerja umah dulu yew...
hehehe...

There was an error in this gadget