Followers

Thursday, June 10, 2010

Terliur aku tgkkkkk


Bukan terlio tgk aweks seksi or mamat badan ketul ketul tau..tp terlio tgk choc. mud ni...kat kedai resepi resia  je ada menda alah ni...area umah aku season ada la..ish2 disaat tingin ni tp encik M tu ada agak banyak so tgk la camner..klu rajin bley la g jusco beli menda alah ni klu tak buat tak tau je la sampai terlupa. 

kenapa aku teringin? bkn aku pregnant tau tp aku skrng tgh operasi ganti poser ari ni ari ke 8 so korng paham sendirik la klu dah poser tgk apa benda pun rasa cam nak sgt mkn...

tgk choc. mud ni mesti aku akan tingat kenangan masa pregnant adam dulu2..ari2 wajib mkn kek ni..nasib la masa tu kerja kat Damansara Perdana so on the way nak blk kije bley la singgah kat Mutiara Utama dlu beli menda lah ni..nasib la si adam tak terikut ngan habit aku ms pregnant...klu tak mesti ari2 aku kn bli unt dia laks..cuma yg aku nampak si adam ni dia antu durian..pantang tgk mesti nak..heran aku sbb masa ngandung dia tak de la aku ngidam durian..cerita pasal durian tinggat aku kat PUFF DURIAN...hari minggu ni bley la wat poject puff durian..sapa nak mkn jom la mai umah

3 comments:

reen_sofee said...

nak jugak!!!!!!!!!!!!!
tapi jauh laaa kedai resipi rahsia tuh!
hmm

izzah said...

kedai tu ada dekat area2 umah saya jer..tak sampai 10 minit leh sampai..hehee..
biaselah selera org pose..nanti dah buka pose lupa dengan sendirinya..sbb dah penuh perut dgn air..kan.. :)

Hana Picca said...

sedapnyer....nyummm

There was an error in this gadget