Followers

Friday, June 4, 2010

CeriTA Panazzzz...MAt RemPit SensoreD!!!

Memang kelucahan terlampau tahap cipan...dah la merempit tak de lesen laks tu...dah tak de lesen moto, road tax mati, insurans of couse la tak cover jugak tu..tapi tak serik2 nak merempit jugak...klu merempit saja tu tak apa la ni siap bawak sekutu2...apa citer ni 3 sekali naik motor sambil merempit....tak sayang nyawa tul la, korng ingt nyawa korng ley simpan dlm botol ke time kritikal nak pakai ley sedut dr botol tu...dan yg paling menyakitkan mata ish ish ish (sila tutup mata anda ngan jari jemari) merempit tanpa pakai baju...klu tak pakai baju je tak per la ni suo pun tak pakai...underware petah lagik semestinya tak pakai...opsssss helmet pun tak pakai...klu korng jmpa dorng kat bawah ni tulun la nasihatkan!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
sesungguhnya berpesan-pesan pada kebaikan adalah amalan mulia... amal maaruf nahi mungkar.......

No comments:

There was an error in this gadget