Followers

Wednesday, June 16, 2010

entry geli geli.

Apa yg geli? ha ni aku nak buat N3 pasal geli2...bukan geli geli sbb ringan2 ke raba2 ke apa2 yg tak sepatutnya...
sebagai manusia mesti ada kelemahankan? tipu la klu kata ada yg tak takut apa-apa...walaupun seorng yg se gagah under taker ke, the rock ke..mesti ada kelemahan tersendiri takut bini 2 orng nih  .
ada yg geli dan tak bley tgk kat
 *
*
     cik cicak..ramai tak suka sbb body dia lembut bila disentuh...lain2 alasan aku tak tau sbb aku ok je tak pernah bergaduh ngan cik cicak..                                                                                  
                                     
 *
 *
 
Cik Siti pun ramai tak suka n geli ngan dia (tp siti nurhaliza  tak de orng yg geli laks) maybe bau dia yg busuk n bulu2 dia tu kot

*
 *
 Cik lipas...maybe sbb kaki yg banyak beserta bau ketiak dia tu buat orng geli dan menyampah tu...tp klu aku aku benci dia berak merata..sampai dlm kabinet aku penuh dgn dia punya taik...

  *
 *
cik ulaq ni mmg comperm ramai yg geli dan comperm ramai yg takut...geli sbb body dia panjang licin n lembik..takut sbb takut kena patuk...tp aku ok lg ngan cik ulaq ni..berani pegang lagik
sebabnya aku geli kat cik ulat kat bawah ni..masa buat entry ni pun tgn aku terketaq2, kepala pening2 sbb gambar cik ulat ni..tgk gambar je dah buat aku geli geleman..klu depan mata mmg aku larik (padahal ulat tu jln slow jerks)..geli la...klu ada kat pokok kat umah aku mmg semua pokok2 lain sekali aku buang...mmg aku terlalu tak bley dgn binatang ni...geliiiiiiiiiiii



6 comments:

LYaFRINA said...

eeeeeeeee..
semenya i goliii

FyZa said...

aiyoo..suma 2 mmg dlm kategori geli2..

dyea irdina said...

stil pusing lagi kepala ni sbb gambar ulat bulu tu.....

Hana Picca said...

banyak2 tu, hana geli ulat bulu dgn lipas..sb bulu dia kot..wekkk

pakcikLie said...

ko biar betul geli2..ingat ape td ..suspen jer.

fndrocka said...

aku tak geli denagn ular..cuma ada rasa gementar skit.huhu

Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

There was an error in this gadget