Followers

Wednesday, June 2, 2010

Tag MenJaWap SoaLan Yg Maha BanyAk-DonE Dah Cik Anis Oiiiiii

1)anda rasa hot?
cool jerks...sbb ari2 duk dlm ekon..siap pakai jaket lagik..tak tahan sejuk la sbb tu tak duk kat obersea dan tak pilih omputeh jd hubby....

2)bila kali terakhir mkn pizza?
Pizza hut : bulan lepas
Domino Pizza: bulan lepas jugak
Pizza buatan sendirik : setaun yg lipas lepas

3)lagu terakhir anda dgr?
pagi ari td ada dengar hot Fm tp duk berbual/gumpar2 ngan cik abg sampai tak amik port lagu pe dengar opssss...aku ingat dah lagu AYAH DAN IBU dr sudirman...sbb cik abg duk nyanyi lagu tu td....SEDAYYYYNYAAAAAAAAAA

4)apa anda buat selain siapkn tag ni?
Siapkan regulatory permit master file unt dipersembahkan pada big bossss, layan FB jugak, sesambil intai orng mandi blog orng lain.
5)selain nama sendiri,anda dipgl nama apa?
Mak aku panggil zidah
kawan se U aku panggil Bon
Kawan kijer  (7 company yg aku kije) ada yg panggil Rozi n ada yg panggil Ida
Cik abg panggil Sayang
Anak2 panggil Mama

6)tag lg 8org..
1 Arfariena2010
2 Mama syira
3 Zue@annalieya
4 Jaya Jr
5 Tinnie ibu si fatin
6 Lyea afrina
7 Intan nurul fateha
8 Puan Gajet-Hana

7)siapakah org num1 kpd anda?
new opis mate merangkap enggineer aku...sori bosss layan blog time kijer...

8)katakan sesuatu kpd org num5
bila nak balik sabah ek tinnie...

9)num3 ada hbgn dgn sape?
mesti la dgn cik soami dia (en Alias)..takkan nak ada scandal ngan anuar zain kot...hehehhe

10)bagaimana dgn num 4?
yg no 4 ni banyak hubunganya...bukan hubungan sulit tau...tp hubungan sesama blogger..dia mmg suka buat blogwalking..ari2 gamaknya dia mesti sampai blog aku...timeyy kaseyyyyyyyyyy

11)pesanan buat org num 6?
Jaga diri leklok...klu sempat kita jumpa ek...tingin rasa nak jumpa...

12)kata2 cinta utk org num 2?
Farah sebagai manusia aku sayang padamu....sebagai seorng sahabat

13)adakah num 7 & 8 mempnyai persamaan?
tak.....
si intan suka bebel--sorry intan tp bebelan tu la yg buat aku melekat ari2 masuk blog ko
Si hana suka photograpy-rugi tak kenal awal2 klu tak ley suh amik wedding pic....

14) berikan 5 yg anda tau tntg org yg men-tag anda
1-sekolah lagik dak ni
2-tak kawin lagik (ye la sekolah tak abis lagik)
3-aku ni untie dia...walaupun aku tak tawen ngan pakcik dia (untie dilam cyber jer)
4-Cute -bg perassan n kembang skit
5-Tak suka add math (tul tak?)

14) perasaan selepas buat tag?
jari2 ku letih semuanya...prut lak lapar..jdnya perasaan aku tika ini bercampur2 adanya.....

3 comments:

cik affy said...

haha ~ ta suka addmath tuey kira na betul lah kot .
mcm na hancur suda paper addmath .
huwaaa ~

arfariena2010 said...

dah.. g bt kejer.. ina xpuas ati ni sbb xleh nk download dr td. ergghhh

zue @ annaleeya said...

ape salahnya klu ade skandal dgn anuar zain???? ahkak suker jerkkk.... hahahaha!!!! giler ferahsan...

There was an error in this gadget