Followers

Monday, June 21, 2010

KEmbali lagik......pot pet pot pet

Salam sejahtera unt semua sahabat2...4 ari aku tak sentuh keyboard sbb aku M.C, kerana aku sakit
*
*
dah dpt mc 2 ari pas tu sabtu n ahad plak cuti maka aku amik pluang ni unt balik kampung..hohohohohoho balik kg..hati giranggg........balik terengganu tercinta la pelagik..
balik kali ni tak sempat bawak antu2 air g pantai...sian hero2 aku sbb tak dapat mandi pantai..tp aku dah janji nanti akan aku bawak dorng jugak..balik kali ni aku cuma sempat buat sambutan besday unt mak (Pn Rokiah 54 years old) n anak buah aku (Hapis 12 years old), bizi sakan aku n atikah (adik bungsu) buat cup cake..adik aku yg lain lak pakat buat mi kari...tp yg kelakarnya konon nak buat suprise unt mak. tup2 masa aku balik mak aku tader sbb g rombongan ke JOhor...hahahhahaha...buat la besday party tu tanpa besday girl
 ni la pembuat cup cake versi cucu-cucu tok mi..abis sebungkus tepung dorng kerjakan..tapi tak pe janji dia tak kaco aku wat kirja

tekunnya...semangat sey...bukan senang ley nak main2 aising cam gini
 
selingan dr hero2 lepas main2 tepung dorng main dlm bakul baju ni plaks..mcm2...
 
ni la hasil titik peluh anak menantu cik kiah...unt pastikan cup cake besday tu jadik ..

Alhamdullilah selamat semuanya (pic mi kari lupa amik la) licin selicin licinnya..mak sempat tgk gambor jerks...mkn anak cucu dah abiskan....hehehhe

2 comments:

LYaFRINA said...

comelnya cup cake.. assistant tu ramai sunggoh!!

butterfly said...

terliur tengok CC tuh..:)

There was an error in this gadget