Followers

Monday, June 14, 2010

musim mengawan

mmg sah skrng ni la musimnya..almaklum la musin cuti sekolah..tp aku suka musim mengawan a.k.a musim orng kawin ni....sbbnya aku tak yah masak dihari cuti..ye la jemputan memanjang bila hari cuti.
sabtu kat area umah aku ada kenduri..semalam plak kenduri kawin work mate aku (nak guna ayat opis mate tak bley sbb dia tak duk kat opis ) kat senai
*
*
 ni la upernya pengantin baru tu cik alfi n wife
*
*
kelainan dlm majlis ni sampaikan ada 6 jenis air dihidangkan unt tetamu..betui2 lain dr yg lain n aku suka ngan idea ni...mcm g pasar mlm lak bley pilih2 air...ada sirap, bandung, kelapa, oren, jagung, asam..pilih!pilih!
*
*
ni la rupa cik abg aku mkn2 sambil control encem (mmg encem pe dimata aku)
*
*
 si adam plak belasah kuih suji n kacang je dr td
*
*
ice cool cam air batu walaupun berpeluh2 kepanasan

dah kenyang cam biasa la blk umah tido kepetang...best!best! aku suka musim mengawan nih....

7 comments:

LYaFRINA said...

selain tu..pakaian n eksesori peganti pon unik.. mmg ssh nk cari y pakai gni leni.

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

sape khwin ni>?

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

air boleh refill tak?? ekekeke
nak try semua

dyea irdina said...

lyea...saya lupa nak amik pic band kenduri tu..klasik giler peralatannya

mapie...kawan tempat kerja kawin..alfi namanya agak2 kenal ke?

tinie...bukan takat nak refill tp klu bawak bekas air siap ley tapau sekali..hikhikhik

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

alfi....

x knl lh...

cm ne blh knl, jumpa pon dokkk

izzah said...

wah..bestnye..mmg macam pasar malam..bagus idea nih..musim2 panas nie..mesti rasa nak try sume air yg ada..baru hilang haus..

Hana Picca said...

suka makan kenduri, tp time ni badan bagai dipam2..hwaa

There was an error in this gadget