Followers

Friday, June 11, 2010

compirm batman adalah anak superman

Ha korang jan tak caya lak ngan statement ni...ini adalah betul sebetul bettul nya...tak de tipu-tipu (dosa tipu tau), klu ikut sejarah batman dan superman ni mcm tak pernah kenal satu sama lain ye la bukan apa sebenarnya batman tu malu sbb superman suka kuo mkn angin pakai suo dlm kat luo...disebabkan malu maka dia tak pernah buat press conferance bg tau kat dunia yg dorng ni sebenar nya related..very de close..father n son...klu korng tak percaya gak cuba korng tgk bawah ni...bukti yg kukuh dan nyata tau...tak de super imposed atau edit mengedit...kisah benar dan nyata senyata nyatanya.
*
*
*
*
*

3 comments:

reen_sofee said...

hahahahah
yg neh lawak!
muahahaha

mrWann said...

huhuhuhu...nice la kak..
bru nie tau..hahahaha..

izzah said...

kak..gambo saper nih kak????
alamak..tak sangka ada org nama batman..1st time jumpa..kalo suparman tuh biaselah..akekekke..
sian kat dia..tak pasal2 glemer..
akekekeke

There was an error in this gadget