Followers

Tuesday, June 8, 2010

JAwAP Tag dr MuMmyHaRith DulU!!!!!!!!!!!!!


TERIMA KASIH
 pepehal pun kena ucap terimakasih dlu kat cik puan mummyharith kerana sudi meng tag cik puan dyea nih...disebabkan dah pukul 5 lebey so mood nak buat kerja dah tader so layanzzzzzzz blog la palk. asik buat kerja jerks kan pecah palk otak..bila dah pecah bersepah2 sapa nak kutip


 cam besa la dah kena tag kena la menjawap..nasib la aku kategori suka menjawap dgn laki, so jom tgk apa aku nak jawap...

1.Adakah anda happy sekarang?
kat tengah2...tak la hepi sgt n tak la seday sgt..

2.Kenapa anda Happy?
hepi sbb dapat siapkan kerja ari ni walaupun tak 100% manakala sedey sbb cam rindu kampung jerks...ha lagi satu aku ada hepi jugak ini ari sbb berjaya poser ganti yg ke 6...dah tak lama boley rayer la ek, hepi lagik sbb mlm ni mcm nak g shoping jerks, hepi lagik sbb blik nanti tak payah masak..buka poser kat luo jer..dan paling hepi sbb jap lagik nak balik jumpa hero2 tersayang yg banyak keletahnya

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
cik abg, adam, ice, abiskan duit kat tokey kedai n tokey restoren, buat kek pas tu jadik dan cik abg puji laks tu, dapat tido lelama, dapat tgk citer desperate housewives, dapat balik kampung

4.Pernahkah anda menerima tag??
dah banyak dah tak terbuat pun banyak
tp aku tetap simpan mn2 tag yg aku dpt dlm draf...pelan2 kayuh la

5.Nyatakan warna yang anda suka.
hitam,pink,merah

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
tak bley tag 9 orng jer sbb sahabat aku ada dlm 150++ so aku kena adil dan saksama..klu tak nanti orng kata aku mkn rasuah pilih kasih laks..aku tak suka la orng mengata mengunpat aku nih..so para sahabat-sahabat kesayangan ku tag ini aku wasiatkan kat korang la palks..klu nak simpan pun jan lelama nanti basi..

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
Dorng ni teramat la aku hargai sbb follow blog aku yg tak secanggih blog ben ashari or red mummy or yg glamer2 gitu..aku insan biasa menulis ikut mood n idea..harap korng tetap suka singgah kat sini walaupun tak denya aku hidang air kopi n biskut marie.


8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
sure...........my life,my love semua nya sempurna bg diri aku walaupun harta tak sebanyak bill gates or siti nurhalijah, tp aku hepi dgn kehidupan aku yg sederhana tp penuh kasih sayang

2 comments:

LYaFRINA said...

hehehhehe.. sesi m'getag bmula

dyea irdina said...

TU R..LAYAN TAG JE LA TAK WAT EN3 PAS NI

There was an error in this gadget