Followers

Monday, December 13, 2010

Aksi Panas Di Pantai DunguN!!!!

aik!!!!! cepatnya korang klik link ni...hahahhahaha i'm sorry takde nya nude pic dlm ni...tak de nya awek pakai bikini dlm ni apatah lagi gambar couple main raba2...yg ada hanya lah gambar hero2 aku beraksi di pantai dungun...hahahhaha





juru amik gambarnya adalah cik abg aku jd juru arah je..so terpaksa la budak2 ni ikut buat gaya yg mcm2 sebagaimana diarahkan oleh aku....ok la gambar by amatur person cam kami ni dan model2 cilik yg comel cam adam n ice


bapak nya pun sibuk gak nak beraksi



klu bapak sibuk beraksi mamanya lg la tergedik2 beraksi..

agaknya orng2 kat pantai yg tgk ragam kami aritu cakap apa tah ek...hahhahahhaha mesti dorng cakap kami ni br beli kamera n sibuk nak mengetest...arghhhh lantak la pe orng nak kata..ada aku kesah? Janji kami happy with this moments...

2 comments:

mzhany said...

epy family...huhu beshnye anak2 dah besor...mesti sronok dgn gelagat dorg kan...

~Ifa~ said...

amboi akak tajuk bikin gempaq ye.hehehe.
nice pic i like it

There was an error in this gadget