Followers

Monday, August 2, 2010

My Biziii Day...MAsih BZ..cam bini menteri..huahahaha

Sekarang ni Nak buat en3 pun tak nyempat ni pun aku cilok semasa buat kerja..huahuahua biasa la tak mencilok tak mencabar...ari ni aku half day kirje..

pepagi lagi aku dah kuo umah p klinik bandaraya untuk ambil suntikan Thypoid, lepas merelakan diri disuntik aku bergegas lak ke Koperasi nusajaya untuk book tapak n pilih calon menantu tapak, 

Pas tu pusing2 plak cari kedai buat banner...pot pek pot pek...berjaya jugak aku tempah banner..hehhehe 3 ari lg siap..

Sampai umah dah kul 11.30 pagi..nak kena masak la plak...so masak simple2 duk kejap je n trus g opis..

ALHAMDULLILAH urusan aku semuanya selesai ari ni..tunggu poser menjelma je unt jalan kan projek aku ni..

apa projeknya....tunggguuuuuuuuuu poser dlu ek..nanti aku war2 kan..

3 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

suntikan thypoid 2 jadahnye plak dah?perlu ke ambek bg org yg ordinary macam aku nih?keh3

miemiey said...

haa..ni mesti nak jual mkanan bulan pose..hehehe..ye laa ambik suntikan tu..betul ke??ke suntikan tu apa tu...

dyea irdina said...

yezza suntikan tu unt sesape nak meniaga mkn..bg mengelakkan malaria dan penyakit berjangkit lain merebak dlm mknan kpd orng lain

There was an error in this gadget