Followers

Friday, July 30, 2010

Cik Puan Dyea yg Bizi...

Salam dan selamat pagi unt sahabat2..

minggu ni en3 unt dimasukkan banyak terutama perjalanan 3 ari ke sabah ari tu tp oleh kerana aku sibuk ngan kerja,, balik je letih..seminggu jugak aku lambat p opis gara-gara terlajak tido..tak tau la kenapa, dlm kepala semak ajer aku rasa tu yg membuat kan aku bertambah letih...hehehhehhe

Bulan 7 dah nak abis..bulan 8 akan menjelma...aku tunggu sgt bulan 8 ni sbb ada perubahan dlm hidup aku pada bulan 8 ni..diharapkan jalan yg aku pilih ni akan mendatangkan kebaikan...insyaallah...

malam tadi tergesa2 aku terpaksa cari kasut sukan unt Adam sbb esok dia ada sukan kat tadika dia..harapnya esok aku tak terlajak tido lagik klu tak Adam main sukan atas  katil la jawapnya...good luck to anak mama...good luck to myself....and tuk korng jugak la good luck semua unt apa je yg korang buat.

1 comment:

miemiey said...

ALA NAPE NI...CIK DYE TDO LAA AWL..JAM 11-12 DAH SET LAM KEPALA NAK TDO AWAL..BRU PG BGUN SEGAR..KOT ADAM NAK DPT ADIK LAGI TU....HEHEHE..KMI PUN BZ GAK MGGU NI..BUZI PLAK NAK MAI TUMPG 2 3 HARI..TAK TAU LAA BOLEH ON9 TAK..KOT2 KAN PECAH TELUR I....HUHUHU...

There was an error in this gadget