Followers

Wednesday, July 14, 2010

TuTTTTTTTTTtttttt.....tak de citer panas atau aksi panas pongggg..

Selamat hari rabu buat sahabat2 sekalian...semenjak dua menjak ni aku kureng aktif dgn blog aku ni sbbnya

1.Aku joint Blog Pertandingan Pelancongan Terengganu...bulan 9 ni baru abis nak kena buat 75 en3 tu beb lani  baru ada dlm belas2 je, jdnya terpaksa bahagi masa unt blog Terengganuilikeeeeeee dan dyeairdina ni so klu dlu ley la buat en3 ari2 unt blog ni tp sekarang dalam 2 ke 3 ari baru buat satu en3..tp aku janji lepas bulan 9 aku akan menganaz balik

2.Aku nak cari idea unt bisness so kije aku skrng ni menge surf  je unt cari idea yg bernas2 (but tak jumpa lagik sampai sekarng ni) tu la jdnya aku tak berapa sempat nak buat en3 unt blog aku ni

3.Topic cerita hangat2 ada dlm kepala otak tp bila dah duk kat opis buat kirja yg tak pernah abis ni aku trus lupa nak tulis..nak buat camner kita mkn gaji...

Pepepun aku sayang blog aku ni dan aku akan bela sampai bila2..sampai tua kot boley la anak2 aku godek plak pas tu tgk mama dorng membebel...

1 comment:

AngahSayang2314 said...

wah..... kalau bosan memang mehhh... hehehe

There was an error in this gadget