Followers

Monday, July 26, 2010

SaBah Kami Datang...19/07/2010

Akhirnya saat dinantikan tiba setelah hampir 6 bulan booked Air Asia...jeng..jeng..jeng Sabah we are comingggggggggg.......

perjalanan kami bermula dari Skudai ke Senai Airport....Teng Q to Puan Harina n En Ustad sbb sudi kutip ketera kami unt di parked kat umah korang..hehehhe jimat duit parking RM80.00 (ces jenjalan nak tp nak bayar parking kedekut)

ini la aksi2 hero2 aku semasa menunggu nak naik kapal terbang...tak senang duduk pening aku

 


mak budak pun sempat gak posing2 


tepat  jam 9.30pm perjalanan ditruskan........nasib tak delay..yela Airasia kan selalu camtu...

letih gak melayan hero2 aku ni..time kena pakai seat belt dibelasahnya berdiri sebab nak tgk kat luo..padahal gelap je kat luo tu aku tgk..siap baca buka la pas tu time aku terlena dengar la ada buku kena koyak..selamat la pamplet2 kat saku seat tu..

 
ni la gaya bakal Doktor tgh study...
 mesti ngah phening nak pilih nak bg mama yg mana ni..

jam 12 midnight flight kami selamat mendarat di K.K...

TEng Q so much En Agus kerana datang menjemput kami...Teng Q jugak kat En Yono n family kerana sudi bagi kami menumpang tidor kat rumah korang..
 abg mithali..si Adam berebut ngan Ice nak susu kan Afiq (En yono punya anak)
 
20/07/2010 ari ni terpaksa subuh gajah sbb terlupa yg masa kat sana awal sejam dari semenanjung..walaupun kami bgn 6.30 am tp matahari dah keluar cam kul 8. pengembaraan hari ni akan bermula..tunggguuuuuuuuuuuu cerita seterusnya di next EN3

2 comments:

miemiey said...

bila laa nk merasa naik flight ni..tgu duit pencen agaknya kot merasa..tak pun tgu anak2 besar2 bawa ibu n abah jalan2..huhuhu..cadeyyy sungguh..huhuhu..baru ku thu sana awal erk..ermmm...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salam ziarah..sonotnya g bercuti ke sabah..

There was an error in this gadget