Followers

Thursday, July 1, 2010

AriEL PeTerPorn, BEstnya Jd Ko.. Semua BleY Rasa

Dalam kegawatan kes porn film si mamat Ariel n luna n cut tari ni tiba2 dlm sotkabar duk bercerita pulak Ariel punya porn film with Bunga Cinta LEstari (BCL), ish,ish ish pas ni ngan sapa lak ek mungkin kah?...............tgk bawah unt kronologinya
mula-mula 
Ariel with Luna MAya
*
*
PAstu
Ariel with Cut Tari
*
*
yang terbaru (refer metro ari ni 1 july 2010) , abis la mengamuk Cik Abg  
BCL, ish bahaya tul la virus Ariel ni merata2 dllm tubuh si cantik manis...untung ko Ariel...           
                                                                                                                                         
 
Ariel With Bunga Cinta LEstari (BCL)
*
*
 dan mungkinkah ada logika pas ni kuo cerita Ariel dan Agnes Monica  pulak ?????                      
*
*
tak pun pas ni kuo cerita terhanggat dr artis hanggat kita lak. yg mn isu pasal dia ni mesti meletup2 tak pernah ada isu yg buat makcik2 kat kg tu rasa nak sgt amik dia jd menantu ni..
*
*
dan yg paling gempak mungkin artis antarabangsa (aku ada dengar jugak 2 orng artis antarabangsa ni maybe ada scandal jugak ngan Ariel
 
hahahahahaha jan mare aaaaaaaa

5 comments:

AngahSayang2314 said...

hahahaha ida kelakar tul la.. cita u nie.. wa..wa..wa...

Ena said...

wakakakakka..

memg kelkar lah..memula cam siyus jekk.. sekali gambo kat bawah tu wat gekal besarr.. :D

izzah said...

kot-kot..sumer dia nak sapu kan..artis antarabangsa yg akak ckp tu pun dia sapu gak..
hehehe..

mrWann said...

hahaha..kak dyea..yg bwh 2 bley jd gak..hek3..
nice story..funny..huhuhu

:p

miemiey said...

hahaha...sokong 100% artis yg paling bawah...ye laa dgr2 ada 30 lebih skandal dia dengan artis kan..tak mustahil kan....sekali pkir padan muka diorg akhirnya malu sendiri...

There was an error in this gadget