Followers

Friday, July 9, 2010

WoRLd CuP!!! OrenjE Vs SpaiN..BUT...

NAk abis dah world cup kan tp tahukah korang...

Bini : Suka........Sbb laki dorng dah tak berjaga mlm dan susahkan bini kejut suh buat air kopi
                ..........Sbb laki dah tak kuo mlm duk lepak kedai mamak semata2 nak tgk screan besar
                ..........Sbb laki tak ada alasan nak kuo mlm lagi (klu tak asik nak kuo mlm sbb konon nak
                          tgk bola ramai2 ngan kawan)
laKI: sEdEY.....Sbb tak ley kuo kedai mamak lagik
                   ......Sbb tak ley guna bola sebagai alasan nak p melencong tempat lain
                   ......Sbb tak menang beat
                   ......Sbb bini dah tunjuk kuasa nak tgk rancangan masak2 la plak (masa world cup bg pluang
                         kat laki tgk bola


4 comments:

mrWann said...

huhuhuhu...xkawen ag...hahahah

Edy Ramanov said...

mestilah oranje akan menang. edy sokong belanda tau! bangga tu dapat gak pegi final.
Blog Edy Dah Umur 3 Tahun!

miemiey said...

sokong...sokong..........akhirnya berakhir sudaaaaaaaaaaa

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

keh keh keh
suami sy minat bola gak
tapi bila turn sy tgk rancangan peberet sy dia mengalah..:-)

There was an error in this gadget