Followers

Sunday, August 22, 2010

my new babies

mengandung pun tak beranak pun tak..malahan tak de la plak p amik anak angkat...opsss jgn ingt ada orng buang bb depan umah aku laks k...
my new babies ni adalah blog baru aku..hehehhehehe


sila la lawati http://yyfb.blogspot.com/  

blog bisness keci-kecilan menjual pelbagai tart, cupcake, kek buah n bla bla bla...
masih dlm proses memasukkan apa yg patut kat dlm tu...

so blog dyeairdina ni tak aku lupakan ..akan tetap bersiaran cam dulu2 tp bulan poser ni tak aktif sgt la sbb aku bizi dgn aktiviti di bazar ramadahan...

apa2 pun jom support penganggur yg baru je antar surat resign ni...hehehhehehe

1 comment:

Hana Faza-same person said...

wah semakin rancak bisnes..selamat maju jaya!

There was an error in this gadget