Followers

Monday, August 16, 2010

Ramadhan pun aku ttp bizi...

mcm2 agenda bulan ni so still bizi..ish2 ish....yg aku draft dah ada 5 tp satu pun tak terpublish lagik...yg pasti esok pun aku bizi sbb ada experiment skit nak buat........hahaahah
bissness bln ramadhan ni alhamdullilah menjadik dan  ari ni aku dah tukar menu.....dr nasi kukus aym berempah jd nasi lemak ayam berempah....permintaan customer so ikut je la rentak....janji abis...

Skrng yg hot sekali tart tlur....benda pertama abis setiap ari....so itu la experiment aku esok..aku nak pelbagaikan rasa bg tat aku ni....agak2 jadi la kot...just try n error..
unt pengatahuan korang blog ke3 aku on the way....blog Yummy Yummy fresh baked namanya....tungguuuuuuuu pelancaranya.......

No comments:

There was an error in this gadget