Followers

Wednesday, August 18, 2010

Adam 4 taun la mama

Sambungan pada cerita besday adam....aku siap suh Teacher dia tulun amik pic lagi unt sambutan besday dia kat sekolah....Adam...mama n papa mintak maaf ok sbb tak celeb kat umah unt adam...tak sempat..masa tak mengizinkan..so taun ni kat sekolah je la adam celeb k...Sian si Ice dr mlm td dah merenggek nak mkn kek adam

*

*

*
ni la kek yg membuat kan Ice tak lena tido mlm sbb nak mkn
tp kesian pepagi lagi kek tu dah hilang sbb mama dah anto p sekolah adam..
Muhammad Amrul Adam ,ni la besday boy yg dah 4 taun..kejap je ek dah beso anak mama
bersama awek2...(perasan jadi Adam AF jap....hahhahaha)
Peace...gaya standard kat sekolah si Adam ni...agaknya tadika satu dunia mmg amik gambar style cam ni kot...
peace lagik....kali ni tak nampak laks gaya ultaman..ni la perwira2 tadika hikmah YPJ Bandar Baru Kangkar Pulai..merangkap kawan2 si Adam ni ha
Sebelum balik umah..adam jd wakil rakyat menyerahkan sumbangan ikhlas se-pek jajan unt setiap sorg kawan2 kat sekolah...makan kenyang2 tau kawan2 pas tu undi lah Adam...

1 comment:

Hana Faza-same person said...

happy bufday adam:) semoga membesar sebagai anak soleh buat ayah dan ibu..amin...

There was an error in this gadget