Followers

Tuesday, August 9, 2011

9 Ramadhan

Salam hari ke 9 Ramadhan

Hari ni terlalu banyak task yg dirancang...

bermula lepas amik dr dr sekolah..maka aku kena gigih siapkan semua task yg aku dah list mlm td...

sambutan hari jadi ank teruna aku akn diadakan jam 9 mlm ni..kat teratak aku ni...heheh jemput!jemput! la yer....

Semalam si Dyea dah boleh meniarap...hehehehe 2 bln setenggah dah boleh meniarap dah...suka ati aku tgk..

Si Adam dah tuntut kek dia ngan aku...tp sian dia sbb aku tak boleh but kek bergambar ultraman unt dia..ye la bila dah ada bb cam ni la..banyak benda x leh buat...tp aku dah explain kat dia besday keknya akan dibeli kat kedai n dia yg akan buat pilihan mn yg dia nak...suka la tu...

SELAMAT HARI LAHIR MUHAMMAD AMRUL ADAM B. MOHD TARMIZI..SEMOGA JD ANK YG SOLEH DAN SEMOGA ANK MAMA SENTIASA DIBERKATI HIDUPNYA....AMIN

6 comments:

cik dah faridah said...

hepi besday adam..jgn lupa kek utk acik dah yek

jaya jr said...

meriah jugak bulan Ramadhan ade majlis sambut besday..huhuhu..kire moreh lepas terawih..hik3

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

epy bestday boy....

cemomoi said...

hepi befday, sambut time bbuka ke?

ainnoraini said...

semoga jadi anak yg soleh dan diberkati oleh allah didunia dan akhirat...

apik pehe said...

selamat hari lahir jugak walaupon dah terlambat..hehehe

There was an error in this gadget