Followers

Wednesday, August 3, 2011

3 ramadhan

salam hari ke 3 ramadhan

sahur aku cuma minum air nestum and air coffee 3in 1 je cicah ngan biskut...baru 3 ari dah tak semangat nak sahur..maybe sbb sorng2 kot..tu pun aku bgn minum jgk sbb tinggatkan si dyea yg menyusu badan..klu tak agaknya tah kemana sahur aku..

menu ari ni dah ada dlm kepala..disebabkan ada hero tak puasa kat umah dua orng maka aku kena buat menu yg sekali masak je unt dorng mkn lunch n aku buat buka poser..jimat masa aku skit..hehehhe

malam td lepas magrib sempat baca yassin dan harapnya mlm ni dan malam2 seterusnya aktiviti ini diteruskan..oleh kerana nak p semayang terawih mmg tak boleh pergi sbb ada anak kecik..tu je amalan yg aku mampu buat...

cik soami lagi 3 malam kerja malam so still berbuka sorank2 la jawapnya..so buat korng yg boleh berbuka beramai2 or bersama hubby or adik beradik bersyukur lah kalian...

semoga ramadhan ini akan menyemaikan sifat sabar n redha dlm diri aku melebihi sebelum ini..amin.

2 comments:

cemomoi said...

heee berbuka sempoi poket pon tak semput...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ameen...

There was an error in this gadget