Followers

Thursday, August 4, 2011

4 Ramadhan

Salam hari ke 4 ramadhan...

hari kamis..kejap je ek dah 4 ari...ekseli aku baju raya, kasut raya, apa yg berkenaan ngan raya semua tak siapkan lagi ni..

taun ni teramat la rasa tak semangat nak beraya...

kebiasaan tahun2 lepas sebelum puasa aku dah setlekan semua  kecuali biskut raya je buat 2 minggu sblm raya

maybe aku tak buat baju raya taun ni sbb bila dibelek belek dlm almari aku tu banyak lg bj kurung yg baru2 al maklum la aku ni jenis pakai bj kurung time raya n g kenduri je..hehee kantoi...

so ingtnya taun ni nak pakai mn yg ada je la..konsep kitaorng taun ni match n matching...yg anak2 je cr baju sepasang dua..mak bapak pakai je la apa yg ada dlm lemari tu.

puasa 4 ari aku dah cerita persiapan raya ek...hahhaha

5 comments:

cik dah faridah said...

sy xdok lg baju kurung raya..huhuhuhuuh..fatihah pun sama..ntah thn ni ngape au angin x menempah baju...jawabnyer kena cr ready made la

zaidah said...

kena buat persiapan awal klu dah last2 minute sesak kat shopping mall

cemomoi said...

dah last sok sibuk nak balik kampung lak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang kene pikir...
persediaan awal kan...

apik pehe said...

hahah..pakai jer yang 4 tahun lepas

There was an error in this gadget