Followers

Sunday, May 1, 2011

Video Games zaman 90 an

Ni la Video games zaman aku sekolah rendah dulu

sesapa ada ni dah kira gah dah..

setiap orng masa tu berlumba2 nak beli..walaupun harga masa tu tak sampai 10 hengget tp dah mahal bg kami2 ni

sonok sakan main..lagi pun leh bawak g mn2 aje sbb tak la besar sgt n pakai batery je

alkisahnya...aritu pergi maydin aku jumpa la menda alah ni..

rega dia Rm2.99 jew..mak oiii murah bebenor..

aku pun beli la dua unt hero2..semoga dorng pun akan suka ati cam aku dulu2

tp hampeh tak moooo nya dorng main ni...dorng nak layan games dlm lappy je..

lastnya yg layan adalah aku jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk

satu aku letak kat bilik unt main time nak tido

satu kat uwang tamu main time tv kuo iklan.

hahhahahahahhaha...begini la nasib...budak zaman 90-an..dah tua pun kena main games zaman tu jugak..

16 comments:

Adinda Amy Sensei said...

waaaa lama tak tgk mainan ni....dulu mase kecik2 berebut ngn adik bradik nak tunggu turn main mainan ni,...heheh

Farah said...

Saya ada main jugak dulu..kecik-kecik takut jugak main sebab takut bile time nak kalah tu..hehe..budak kecik kan..

jaya jr said...

haha..brick games..mase budok2 dulu gile aa nk kat mnde ni

MIMIE AIZA said...

memang giler main benda ni dulu heee

♥xaturen♥ said...

Best ape main benda tu.. hehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka maen tetris dulu kat situ...
hahaha...

apik pehe said...

haha..lame tak tgk game tuh..mase skolah rendah..mmg pemes..kalo ader saper2 yg bawak p skolah..semua nk pinjam..hahaha

D i n said...

dulu ketagih nak main game nih skrg main bunag2 je..haha nostalgia game nih ;D

ieda said...

samalah dik .. akak dulu pun main game nie jugak .. leka sampai kena marah ekekke

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik suka je layan games tu dari facebook. time makcik dulu lagi best macam-macam jenis games ada.

Syuxer said...

waaa...teringat ar time sekolah rendah2 dulu..best dapat men game ni time rehat..ada bunyi lagi..mcam2 ada game tetris dalam tuh

misyamissyou said...

mak aii kak..lame gile xjmpe bnde alah ni..tp mmg dak 90-an men bnde ni kan..huhuu..anak2 skrg main game lappy jek..

cemomoi said...

pnah gak beli sebab dulu tak mampu bli... tah mana rosaknya dahhh

tehr said...

budak2 sekarang bukan je tak nak main
nak pandang pun mereka rasa buang masa
haha

berlagak betul mereka ni
haha

Nora Shahaira said...

hik..hik..dulu memg lagut dgn game ni selalu berebut dgn arwah ayah..ank akak nora memg tak dberi main lappy...uish.. tak terkawal nanti..game dlm hp ni pun hbs digodeknya

Bionic women said...

kita pun ada beli kat mydin rm2.90 ingatkan nak suh anak main, bagi dia ralit, tapi xmo dia main..huh
kalau kita time kecik2 dulu sampai bergaduh2 berebut..hehe

There was an error in this gadget