Followers

Friday, May 27, 2011

Dlam Pantang pun masih gatal jari nak tulis en3...hikhikhik


Salam Jumaat unt semua

agaknya dah addicted ngan dunia blog kot..dlm pantang pun nak citer2 gak..hehhee

sementara bb tido so pe lagi amik peluang la

 ni pic bunga kat umah aku 
aku snap gamba ni masa tengah sakit kontraksi nak beranak itu ari...hahhaha
sempat lagi tu...pagi 21/5 tu masa kontraksi dtng dlm 20 minit sekali aku leh ternampak bunga ni
alkisah setakat ni paling banyak bunga ni kembang dlm 2 kuntum je sekali kembang
tp pagi tu sekali kembang 5 daaaa..tu yg aku snap gambo tu..
dah rezki aku ari tu jugak bersalin dapat 'mek bunga'..alhamdullilah

wah bunga lagi
cam en3 nak jual bunga lak
2 kuntum ros aku dapat dari hero2 masa kuo spital pada 22/5
teng q adam n ice n teng q jugak kepada tukang keluarkan duit dan beli bunga iaitu cik soamiku..
ni plak si ICE yg cedera parah pada malam 21/5 (aku kat spital with bb)
tak tau camne dia leh jatuh dlm bilik air masa mandi ngan Adam 
sik baik bawak g kinik tak kena jahit just kena tampal je dahi dia
sampai En3 ni ditulis tampalan tu tak dibuka lagi sbb luka yg agak dalam nampak cam tak berapa nak baik lagi..

ok la..jariku sila la benti tulis dulu..lunch dulu...nanti dyea irdina bangun nak susu kan merusuh laks.

Mama Dyea Irdina:- sorry kawan2 tak sempat BW kat blog korng lagik..nanti ek..mesti sampai punya nanti sekarang ni masa amat terhad

8 comments:

cemomoi said...

tak terlamabat lagi kan? nak bagi bunga-bunga tahniah (bunga takde...)

mengikut petua dan tulisan mengenai pantang-larang lepas bersalin tak disebutkan pula berblog, maknanya bole la tu

Lynn Hamzah said...

nasib baik tak teruk sngat lukanya...huhuhuhu...

Hana Faza-same person said...

bestnya dpt bunga dr si hero:)

jg diri baik2 ye mama dyea irdina:)

| cik azeya | said...

akak dah beranak dah. baru tahu. kakak, tahniah. dapat baby baru. wahhh. bestnye dapat bunga. jeles tau! nak kahwin. nak kahwin. huhuhu.

Nora Shahaira said...

teringat masa akak nora dlm pantang dulu..memg nak beeblog..to lembabnya..last2 lantaklah ko blog, aku banyak keje lain..hehe
pantang bebaik tau kasi sihat btul2 ye mama dyea

teyn teyn said...

dah bersalin ? baru je tau. patotla dh lame tak kuar kat dashboard.. hehe

take a rest kak dlm pntg ni ..

tolong ciom baby utk kite. hehe

al-brangi Online said...

selamat beristirehat.

Liza @ Adzriel AB said...

dah namanya berpantang... jaga mata dik. asyik ngadap komputer takut rajin sakit kepala dan mata tak ok nanti. salam buat baby sweet..muahhh.. shian abg herooo. moga cepat sembuh.

There was an error in this gadget