Followers

Wednesday, May 4, 2011

Kih Kih Kih...Begitula Kisahnya..

Aduiyaaaaaa

disebabkan sejarah aku bersalin kan hero2 semua pada ari rabu so aku ingt ari ni la arinya aku akan bersalin

Alkisahnya...semalam pagi suap anak2 bekpest tiba2 ada air mengalir membasahi baju..

upsssssssssssssssss air ketuban dah pecah ke????

ptng ada appointment kat kinik..so p kinik dulu..n nurse suh p hospital trus

maka petang tu p la hospital Kulai..

sempat berenti belasah MCD dulu sbb takut pas ni kena pantang mkn..hehhehe

so admit la aku kat ward...

rupa2nya bukan rezki aku lg unt tgk bb...negatif bukan air ketuban malahan jalan pun tak terbuka lagi

maka dengan itu ari ni aku balik umah balik...menanti saat sebetulnya unt bersalin..

begitula kisahnya....hahhahaha

11 comments:

AiDa AzRyN said...

owh begitu kisahnya.. huhu.. :P

apik pehe said...

laaa...dah kalo bukan air ketuban..air aper kak?hehehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

air apa tu dyea. cian dyea sabar ye, masanya belum sampai tu.tragedi ni cam makcik bersalinkan firdaus, seminggu sebelum bersalin, ada sakit nak bersalin , siap masuk ward lagi esoknya balik, belum bukak lagi.

S..U..D..@..I..S said...

belum masa baby mau keluar lagi......

Syuxer said...

hahahah sempat lagi meratah MCD(burger pe kak order?)..kelakarla kak ni..heheh..bgus gak kak ni coz sentiasa alert..heheh :)..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg xtahan tue g belasah mcd dulu...
hahaha...

Lynn Hamzah said...

hehehe...x per dyea...x lama lagi tu...

Zuraidah Zulhelmi said...

hahahha...aku dah tunggu2 mung nak post pics baby... takpe2, mung belasah minum air batu puas2...kang lama nak pantang ais ni

cemomoi said...

sambung balik makan mekdi?

Nora Shahaira said...

hehe...menanti baby nak kuar memg sentiasa suspen kan..da nak ketiga da dyea ni..akak nora tak termampu lg hehe..oh ye ..kali ni baby girl ke?
apapun banyakkan baca al fatihah ye.. moga kuat semangat menanti kehadiran org baru tu..akak nora doakan semuanya berjalan dgn lancar dan selamat..amin

Bionic women said...

teringin plak nak mcd..heheh

kita dulu bila doc kata malam ni masuk ward..kita belasah makan macam2 petang tu,..hahaha..hubby pun kata macam x mkn seminggu..wakakah

There was an error in this gadget