Followers

Sunday, May 29, 2011

BoBoiBoyyyyyyyyyyyy

Hero2 aku sekarang ni tgh mabuk

mabuk citer kartun 
BoBoiBoy

korng pasan tak kewujudan katun ni

klu tak pnah tgk, sila la bukak TV3 ari Ahad kul 7pm

tgk katun satu hal

pas tu leh lak ari2 nak kn belikan biskut BoBoiBoy ni

ala biskut captain Munch tu la yg kuo iklan dia setiap kali citer katun ni.

maka ari2 bukan je hero2 tp ngan aku sekali terjebak mkn biskut ni. 

pas ni tak tau dorng nak mabuk katun n biskut apa lak..tunguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

11 comments:

syaza kelyza said...

wahhh . memang addicted ni . hekhek :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sekali jew berpeluang tgk...

Syuxer said...

ahahha pengaruh anak dah berjaya mempengaruhi maknya hhehe..sedap ke biskut dia tuh?

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina tak dapat tengok dyea tv tu dah dekat nak setahun rosak. nak beli baru malas plak, sebab tak nengok sangat pun. nanti bolelah beli tu firdaus biskut tu.biasalah budak budak ngan kartun tak dapat dipisahkan.

Aishah Faisal said...

adik Arif saya pun suka. congrats aunt for your new little baby girl.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq takat ni dia takut nak tengok cite ni sbb ade monster hijau tu ehehhe
maybe lom sampai tahap umor rafiq lagi nk tengok katun ni
upin ipin mmg dia layan skang ni

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy rasa akak kene tukor profile akak tu
dah dpt bb gurl pon kan..ehehehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pengaruh TV pada kanak2..

fadh leyanie said...

sy dan adik2 jugak peminat boboiboy..
cter dia lawak..terbaek..

Nora Shahaira said...

huh... anak akak si izzat yusuf tu pun tgh lagutkan katun ni...sampaikan bila akak nasihatkan dia...bila kita tanyak dia.."faham tak?" dia jawab " terbaek..." ankat ibu jari sekali..
tapi tgh2 ni belum pernah la dia tinginkan beskut tu..heee

apik pehe said...

kak..comel baby kat bawah..hehehe

hehe..budak2 memang suke karton kak..

There was an error in this gadget