Followers

Tuesday, May 17, 2011

Tq Cik Soami sbb lanja ibu-ibu ni makan sodap

 Happy mothers day..hehehehe lambatnya aku wishkan? 
dua tiga menjak ni malas nak pegang lappy ni..sedap duk baring2 malas sambil pk bila nak bersalin..huhuhuhu

Gambar bunga diatas ni gambar bunga kat umah aku yg berkembang pd hari ibu itu hari..sajer je aku snap n masukkan kat sini...ni la kerja orng tak de kerja

mlm hari ibu...this is my mummy..this year mak ada ngan aku so dapat la rai ngan mak
ni la rupa aku yg dah sarat 9 bulan bersama cik penaja mkn2 hari ibu ni..tq soami ku..taun dpn lanja lg k
ice dan eskimnya
lupa nak story mory yg kami dinner kat johnny's...makan2 thai steamboat

nah ko kasi masuk semua bahan2 kasi tunggu didih dulu......tunggguuuuuuuuu
ni seisi memancing menggunakan sudip
udang hasil tangkapan...yg belasah si Adam je la orng lain boley tgk je sbb dia ni antu udang
BBQ chic. wings ni pun adam yg punya jugak..sbb steambot tu dia tak pandai nak mkn

ni la hasil nya kerja keras kami selama sejam..hahhahhaha...rasa nak pecah perut aku yg sedia kembung ni
Dah kenyang seisi jln2 bg makanan hadam...sompat lagi posing memosing...just window shopping n lepas tu balik tido...perghhhhh kenyang sampai pagi

17 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedapnye akak...

Nora Shahaira said...

sental jgn tak sental...bak kata mak akak nora..kot dpt makan benda tu baru dia beranak..hehe..akak menanti je..blum lg rupanya

begitu jelita dyea walaupun sarat

Cik Ina Do do Cheng said...

amboi dah lama cik ina tak dengar berita ingatkan dah bersalin. muda lagi mak dyea.comel. sedap tu, steamboat memang peberet cik ina. budak -budak kalau berposing bagi kat dia.

sarah-najwan said...

wah best dia dpt mkn yg grand2 tu...udang besar2..

tapi akkaxle mkn udang..alegik..siankan..

Princess Nur said...

steamboat? i loikee..salam kenal ye

cik teyn teyn said...

baeknye suami akak ..

hehe, sodap aje nmpk tu .. hehe

Bionic women said...

muka dyea ngan mak dekat sama jer..
mak nampak muda ek..cantik mak dyea..
(dyea pun cantik jugak)..x nampak berisi sangat pun..

bestnya makanan............

Syuxer said...

camnila suami idaman wanita kan..:)..baiknya dia belanja..best2 plak tuh punye makanan..:)..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

harus makan sebelum bercuti 2 bulan.. kekekekkee

Lynn Hamzah said...

belum bersalin lagi yer dyea...erm, due bila ek?

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

steamboat....dah lama tak kena ni..huhu bila la agaknya ada kesempatan mkn2 cmni.

[p@kciklie]

MIMIE AIZA said...

aduhhh lapar betul lah...

| cik azeya | said...

lapar pulak tetibe. huhu

akak. akak ngandung kan? jgn tengok cerita fast and furious tau. :)

shameel Iskandar said...

lapar plak tgk steamboat kat entry ni.

apik pehe said...

alahai kak..kalu ajok apik..bulih la ilangkan kembung kak tu sikit..apik makan tak banyak pon..hehe

tehr said...

seronoknya orang tak ada kerja
dapat belanja makan lagi

nak tunggu hari bapa
minta isteri belanja makan
hehe

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

There was an error in this gadget