Followers

Sunday, November 28, 2010

Anti MLM n patung Sex kerabat Brunai

 Sari dua ni aku jelajah la blog Aidid marcello Mua'ddib , lekat la plak kat blog tu...apa yg sotnya....sot baca pasal MLM a.k.a melayu tipu melayu..hahhaha bagus gak ada blog camgini sekurang2nya sedar la skit rakyat Melisia ni dr buang duit n masa unt skim MLM ni...bg yg nak sedar la bg yg sampai bila2 tak nak hadapi realiti mmg jawapnya MLM sana MLM sini la...

aku pun heran la camner manusia cepat sgt tertarik dgn MLM ni..mmg nampak mcm dapat duit dgn mudah n leh kaya cepat..nasib la aku dah set dlm hotak aku yg duit tak mudah dtng bergolek...sbb tu aku tak pernah terjebak apalagi berminat dgn apa2 skim MLM ni..alhamdullilah....so bg yg dah terjebak..balik la ke pangkal jln sebelum lg banyak duit korng burn..dan bg yg agak2 berminat jgn la dekatkan diri..ingt la rezki tu dr tuhan..dan tuhan takkan bg rezki tu cam ujan jatuh dr laggit klu kita tak berusaha..nak kaya boleh tp lebihkan usaha bukan lebih ber MLM...

Satu lagi blog aku terjah adalah Blog Serius...gara2 terbaca dlm sokabar pasal adinda sultan Brunai dan patung sexnya...huhuhu rasa nak tgk lak camner rupanya so aku surf la dlm tenet ni...ces mmg tul ckp pengomen2 dlm tu patung cam patung kat kamdar or parkson je tp harga 1 juta...tak de pe yg menarik pun tgk patung tu..tak ter naik seikh pun aku tgk..hahahhaha tp klu korng tgk tak tau la camner..mata masing2 lain...

adinda sultan Brunai ni pas ni leh la buat club dgn Tiger Wood n Pemain2 bola yg banyak scandal tu..memalukan nama Islam je..dah la patung tu patung x-tunang dia n dia..dikabarkan lagi dia ada -+40 gundik...mak aiiii...betul2 cam citer raja2 zaman dolu2..ada raja ada gundik..tp nasib la raja2 zaman dolu2 tak buat patung2 sex ni jugak klu tak mesti dlm muzium skrng ni penuh dgn patung2 tu je kan? ye la sejarah katakan...

1 comment:

Hana Faza-same person said...

isk mcm mcm cara nak puaskan nafsu masing2 skrg ni,kan? hukum agama semua tolak tepi..Nauzubillah

p/s: Hana anti MLM juga

There was an error in this gadget