Followers

Wednesday, July 11, 2012

wa kini adalah romeo dan juliet

setelah sekian lama wa tak naik motorsikal togeder geder dgn laki wa akhirnya sekarang wa kembali seperti zamang baru2 kawin wa dulu...berdua duaan merempit dgn moto.

yezza wa dah pindah duk trg..jd orng kg balik..duduk kg mmg moto la kenderaan plng efective..pagi2 lps anto ank sekolh laki wa angkut wa lak unt ke pasar..yg best nya duk kg ni ari2 leh mkan lauk fresh sbb tu aku buat jadual ari2 wajib ke pasar...klu dulu seminggu sekali g pasar tp bila masak lauk dah tak fresh kan...so skrng ari2 dpt mkn lauk fresh best giler..tak yah masak special2 cukup gorong2 je tp dah sedap..
kena plak duduk dekat adik beradik n orng tua lg berselera ari2 ada je dorng dtng umah.
maka setiap ari merempit la wa ngan laki wa ngan moto kitaorng tu..bahgianya...hehhehehe

2 comments:

There was an error in this gadget