Followers

Tuesday, July 24, 2012

SALAM RAMADHAN

Ramadhan bulan mulia penuh keberkatan...

tahun ni wa berpuasa kat trg..kg halaman wa..seronok sgt rasanya ada orng2 tersayang..dah terbayang sahur ngan  kuaga n buka ramai2 ..biasanya petang sebelum ramadhan wa dah rasa sayu  dan sendu tp taun ni wa rasa happy sgt rasa cam nak raya la plak..
siap plan dah ramadhan pertama sahur n buka kat umah mak wa..sesuatu yg dah lama wa tak rasai.
zaman wa kecik2 dulu mak was elalu goreng nasik letak kacang peas lam tin tu unt bg ank2 dia bgn sahur, buka poser lak kami berbuka reramai..yg tak poser sila tgk je la orng poser makan..terasa nikmatnya puasa.tp sekarang dah takdenya..yg puasa or tak sekali arung je mkn sekali..

ok la bg yg baca blog wa....wa ucapkan selamat berpuasa..semoga puasa kowng puaasa yg berpahala ya bukan puasa yg lapar dan dahaga je..kikikiki

No comments:

There was an error in this gadget