Followers

Saturday, November 5, 2011

Seminggu sudah di TERENGGANU

Salam sehari sebelum Aidiladha....


dah bekpest belom u oll...ari ni mak aku masak ni...hehehhe duk kat kg manja2 la skit nak mak je masak..

 ekseli aku dah seminggu kat kg...meninggalkan cik soami aku sorng 2 diperbatasan sana berjuang demi menjaga negeri johor dr dilanggar todak...dulu2 todak dah langgar singapura n skrng klu g dekat Danga Bay kat laut tu tgk penuh ikan todak je jd maybe ada kemungkinan kot johor akan dilanggar todak...mak oiiii apa kehalnya aku citer pasal ikn todak ek...n sejak bila laki aku jd askar nih...

ni la aksi2 orng keletihan tido ye...siang ari dyea tak dapat tido lama2 sbb askar2 ramai sgt buat bising kat umah mak aku ni so mlm bila dah tak de orng buat bising tgk la anak dara ni tido camner

 bilik Cik Su dah jd macam bilik orng baru sudah bergaduh pas tu mati kena bunuh...hahhahah ganasnya ayat..tp mmg tak berupa bilik dah kena lenjang ngan hero2 power rangers ni semua
 ni baru separuh dr anak buah yg ada yer..tp yg ni saja dah buat dyea tak lena tido siang..tau je la umh kampung lantai kayu, sekali berlari bunyinya mak oii..
 blk kg kali ni jugak tiba2 pintu ati aku diketuk2 unt beli kain unt buat langsir raya krismas (dah raya kita dah abis kan) almaklum la kat kg ni ada tukang jahit yg aku leh nego2 kaw kaw punya...hahhaha 

bosan tunggu aku pilih kasih kain langsuir langsir..dorng dera sidyea ni..ciannnyaa
 teng!teng!teng! cantik tak langsuir langsir baru aku..huhuhu ni contoh je..kain yg aku beli warna maroon n kuning..(mood tak sabar tunggu langsir aku siap)
 ni plak to mi adiahkan adam benda alh ni..tak tau la nk clasifikasikan ni keter ke beskal..huhuhu adm peksa dpt no 1 so dpt la ni sebijik...proud of you son..
 ini pulak adalah apam dot dot yg tidak di dot dot kan..derhaka pada rupa..tak kuasa aku nak buat kecik2..buang masa aku yg tak pernah cukup masa ni..kihkihkih

puteri sy Nur Dyea Irdina..nakal la muka bila pakai tudung cengini..but i likeeeeeeeeeeeeeee
nampak sgt ent3 aku cam rojak arini kan..hahahha campur semua citer..tp ni je yg aku leh buat unt jimat masa..lg pun tenet slow ni...busang ooooooo....P14G aku tak der line kat sini so kena pinjam beruk orng..heheheh

1 comment:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pakat duk nek menan tu blake.. heheh
alya kalo gi sabasun nk main sokmo..
adesss... ;-p

There was an error in this gadget