Followers

Tuesday, November 8, 2011

ROTI CANAI MADU 3

ingat manusia ke leh bermadu dan kena madu? roti canai pon ada la...tak caya leh la berkunjung ke rumah mak aku kat kg bukit tunggal kuala terengganu ni...

hahahha alkisah nya roti canai madu 3 ni adalah kedai roti canai depan umah mak aku..dia punya roti canai n karinya perghhh mabeles giler...karinya pakai ikan yer..n rasanya mmg buat aku leh mkn sampai 3 bijik..hahhaha...

bekpest pagi aku n adik2 serta anak buah duk kat kedai tu mkn rotinya...dinner pon sama..agak2 bajet orng kedai tu muak tgk muka kitaorng maka kitaorng tapau mkn kat umah aje...dgn ertikata lain hampir dua minggu kat umah mak aku ni almost everyday aku mkn roti canai madu 3 ni...
(gamba pinjam ngan pakcik goggle jew)
kenapa madu 3?

sbb tuan kedai a.k.a tukang tebar roti tu berbini 3..hahahha klass ko...korang ada bini 3? tak de kan tp brader ni sampai 3 bini dia...dua duk kat kedai tolng dia menega sorng lagi cikgu...

so sesapa nak try rasa roti canai madu 3 ni leh la google map ke umah aku yer...kedai tu betul2 depan umah...hehhehe...

1 comment:

cik dah faridah said...

wah sedap sgt bunyinyer tu...

ok..ok nnt cikdah nok g jgk la rase roti canai madu 3

There was an error in this gadget