Followers

Tuesday, November 24, 2009

hari dating sedunia

23 November 2009

semenjak dua menjak ni slalu je bergaduh ngan abg so setelah bincang2 dng abg he decided to start be a new couple again..what it means? hehehhehe kitaorng nak bercinta balik dari awal...nak mencari balik keserasian yang macam dah kurang so activiti pertama kami mengadakan hari dating sedunia...lepas balik kerja kami keluar tengok wayang..tengok 2012..baru la terasa balik bibit2 mesra kembali..dah lama tak keluar bedua sejak ada adam n ice..pepehal keluar berempat tapi kali ni aku nekad walaupun dlm ati teringat budak berdua tu tapi aku should spend a time for my relationship..berjalan berdua , pegang tangan n berkepit tengok wayang..bestnyaaaaaa..criter 2012 pun best abis je dah kul 9 mlm so terpaksa tukar planing unt candle light dinner jd tapau dinner je...tapau n mkn ngan anak2 kat umah..tapi puas hati la hari ni dpat spend masa berdua duan dgn abg je...........abg lain kali kita plan lagi ek...

1 comment:

miemiey said...

gado2 gak yeeee,,,,jgn gado pasal tyar bocor hahahha...romantiknya....rugi tak skodeng....jeloussssssss you..hahaha

There was an error in this gadget