Followers

Monday, December 21, 2009

Happy hour

December, Friday, 18th
Dah lama tak kuo dgn anak2 n suami so bila ada kesempatan trus je kita orng jln2 mkn angin...tak p jauh pun kuo dr umah dlm kul 11 g taman tun aminah tukar bateri kerata yg dah kong...(sebelum tu 3 ari dah main tolak keta jer,,nasib umah atas bukit jd turunkan handbreak je la..klu tak masak gak nak tolak), lepas tu pergi jusco taman university..sbb request by our sons nak main nyet2 (dorng panggil playground dgn panggilan ni) dah puas main pusing2 tgk2 barang ,,tp tak beli apa pun sbb mood shopping tu takder lastnya makan2 la isi perut dlu, skrng
ni nak mkn pun anak2 dah pandai tentukan..sejak si adam ni pandai cakap dia tau klu nak mkn
tak KFC, mcdonald la yg lain tak dernya dia nak pandang..heran aku budak zaman sekarang ni...after makan dlm kul 3 blk umah sbb papanya kerja malam on the way balik sempat lagi menyinggah gunting rambut ..kelakar tgk gelagat anak2 gunting rambut kat kedai tambi tu...cam sivik jer, klu kat umah gunting sendiri takdenya nak duk diam

...so one day tour finish at here...next activity is a tido dipetang hari n the result is abang lewat p kerja sbb terlajak tido dipetang hari...

1 comment:

miemiey said...

dok mkn prosperity burger kaa...kmi 10 bijik x ckup lagi...sampai kekaki..ank2 mmg suka mkn kfc mcd...mak pak budak pon lagi suka....

There was an error in this gadget