Followers

Tuesday, November 24, 2009

Happy 30th Birthday to myself

7 november 2009, 30 tahun dah riwayat hidup aku..ish ish ish cepatnya masa berlalu rasa baru je abis sekolah, baru je jd bini orng n baru je jadi mak orng ...tangga 30 diharapkan aku kan lebih matang dan bersemangat unt segalanya apa yg akan aku buat..semoga aku akan lebih mengigati tuhan dan beramal kepadanya, semoga aku tak lalai lagi menjalankan suruhannya.aminnnnnnnn

tepat jam 12, 7/11/2009 abg and anak2 yg maybe tak paham apa2 lagi wish birtday...abg bagi alquran digital + hp unt tahun ni..ingatkan abg nak buat suprise mcm taun lepas tapi taun ni dia direct je...katanya hadiah tu adalah untuk aku lebih dekat pada yg maha pencipta,,dia tau aku dah lama mengidam nak alquran digital unt memperbetulkan lagi bacaan dan mempelajari lagi ayat2 sucinya..walaupun abg dikategorikan sebagai seorng yg pelupa tp tak lupa plak dia dgn impian aku ni..syng sayang abg......

day of 7/11 abg bawak aku p celebrate dgn main bowling...si mamat n pauzan ikut sekali unt memeriahkan la konon...so sempat la main 2 frame..adam n ice plak sampai tertidur kat tempat main bowling tu sbb lama sgt tunggu mama n papa dia main. nasib baik la budak2 ni tido klu tak mau ada je benda dorang nak buat..dalam kul 5 on the way balik singgah lagi kat kip mart unt acara makan2 plak..sementara tunggu makanan sampai sempat lagi shopping skirt satu (yg lama dah koyak).

malam tak de aktiviti sbb abg pergi jaga kedai so duk rilex2 je kat umah...terima kasih abg, adam n ice..buat hari lahir mama bermakna sngt....mama sayang semua...

No comments:

There was an error in this gadget