Followers

Sunday, January 8, 2012

little office in the big world

yezza
kecik je tak de la besor mana pon
aku setup sebiji opis kat umah ..kira opis sekali dgn tempat anak2 buat homework..ok la tu
asalnya ini adalah garden in house aku...dah malas nak jaga pokok2 dlm tu so aku remove semua cam aku remove orng yg tak di hendaki dlm facebook aku hahhahahha...
ni la buruknya rupa garden in house aku selepas dikosongkan
sakan pergi soping perabot2 unt opis ni..hehhe kena plak pergi ari sabtu..day with out plastic bag...aduiya...
lepas di setup n di deco oleh eric leong cik soami...tadaaaaaaaaaaaaa ini la rupanya..ok la tak de la merata aku buat kerja..tak de la cik soami nak bebel lg sbb jumpa pen, buku,kertas, kalkulater kat merata2 tempat

ni la staf aku yg paling setia....setia main games..klu aku buka cc kat umah ni dah kaya raya dah sbb ada 2 orng yg akan setia main games kat sini
alhamdullilah rezeki tahun baru...bisness berkembang, dapat setup opis dapat staf baru unt bantu aku so aku bolehla tumpukan perhatian kat family dan anak2 yg agak terabai semenjak dua ni..i am sory ya my dear hubby n kids

cik soami pun heran kenapa aku amik staf tak amik maid..hahhah jawapan aku senang je if amik maid maka 15jam aku akan concerntrate kat bisness aku je but if amik staff maka aku akan dapat luang masa kat anak2 n keluarga...hehhehe i love my life n my family.

1 comment:

Cik Ina Do Do Cheng said...

ada keja kosong tak dyea? ooo dyea buat bisness , semoga success ye. budak sekarang dyea kecik lagi dah pandai main games.comellah anak dyea ni.

There was an error in this gadget