Followers

Thursday, June 21, 2012

TELINGA MAGGI KETAM

Ari ni macam2 hal jadi..td amik Adam kat sekolah dia siap salam n said sorry mama...pekehal la anak jantan aku ni..mintak maap ..rupanya dia bgtau dia masukkan pemadan lam tingga dia..nampak biru seketul lam tinga dia..dr ptng ke mlm x kuo2 puas aku korek lastnya terpaksa bwk pegi pakar tingga...3 orng pegang dia..bergegar meja dokto last sekali kena balut satu badan ngan kain pas tu 3 orng pgng dia..baru boleh kuo kan pemadam tu..

balik dr klinik mulut rasa nak mkn sedap...pelagi pusing satu bandar la cr port lastnya sampai kat giant..ada food court kat luo..pelagi LAMP CHOP dua....mama chop papa grill je ada kat situ unt western ...tp belasah je la..janji ada...tup2 nampak satu stall tu jual MAGGI KETAM. eii rasa nak order sgt sbb aku ni peminat ketam tegar. tak pe sabar dulu pekena lamp chop dulu...sesambil usha tgk stall tu..ramai gak yg order aku tgk..last sekali tiba2 ada tepi aku duk makan meggi ketam tu dgn muka tak malu nya aku trus bertanya 'sedap ke mkn tu'..kikikikiki brader tu jawap biasa je mcm makan megi...kikikiki so keputusan telah diambil..akan ku order megi ketam tu tapi next time sbb harga satu mangkuk rm 14-17 so aku kn makan pada waktu lapar tahap gaban baru rasa nikmatnya...nanti dah mkan aku bgtau rasanya camner ya.

1 comment:

cik ctot said...

Dekat mana maggi ketam ni???

There was an error in this gadget