Followers

Tuesday, October 25, 2011

sungguh letih..

Salam

dah lama tak berblog...kekangan masa dan keadaan yg membuatkan blog ni terpaksa ditinggalkan sekejap tanpa hupdate2 terbaru...

ari ni baru buka blog ni dan jari2 mula mengeluarkan aura berasap2...dan hasilnya terketuk la keyboard unt menulis patah2 kata ini..huhuhu

sejak melahirkan Nurdyea irdina...cam tak cukup tgn pulak aku sekarang ni...ye la selain dyea yg perlukan perhatian penuh...lagi 2 hero nak kena pantau jugak..kan jeles pulak nanti...hehehe

malahan keadaan cuaca yg tak menentu sekarang membuatkan anak2 aku ni lepas deman batuk pulak pas tu selsema lagi..baik sorng jangkit kat sorng lg n pas tu jangkit lagi...seminggu dua nanti perkara camni berulang lagi...dan sekarang dyea n ice tgh deman lagi (adam dah lepas) ...ya Allah mmg kali ni aku rasa penatnya..sbb benda yg sama berterusan..tido tak cukup rehat tak cukup malah makan pun dah kurang selera sekarang ni...huhuhuhu...agak2 keadaan cuaca tak menentu skrng ni akan normal balik tak ek...

aku rasa bukan aku je alami masalah ni maybe ramai lg ibu2 diluar sana hadapi masalah sama cam aku kan...so buat ibu2 diluar sana...kita pakat sabooooooooooooo je la...meh kita tgk uper orng selsema ni...




gambar ni aku snap kul 4 pagi...dyea bgn meragam tak selesa...so tak tau nak buat apa aku snap la pic..heheh sompat lg mama ko ni yer dyea....

1 comment:

Nora Shahaira said...

hehe..sonok nye tgok dyea..doa2 kan lah kali ni preggy akak nora dapat baby girl juga ek..amin..

There was an error in this gadget