Followers

Wednesday, September 30, 2009

Raya tahun 2009

EID 2009


Taun ni kami amek cuti seminggu...raya sakan la,,,walaupun x gaji lagi time raya tapi ok la sampai jugak kat kampung....


Tahun ni tema kami Hitam....so anak2 n bapaknya hitam tapi mamanya special sket..ada kaler skit baru la naik seri kan? kan? kan? baju sema beli siap je sbb tu kaler tak berapa nak ngam..alkisahnya belum puasa lagi dah beli baju2 tu nak cari yang kaler itam untuk baju melayu punya la susah lagi pun masa tu stok baju tak banyak lagi tu yg jd campur campur warnanya..moral behind the story lain kali beli je kain sepapan pas tu tempah ataupun tunggu bulan posa baru shopping...



First day raya kat umah hubby aku, nasib baik la anak buah sikit baru, 7 orang termasuk hero aku jadi la 9 orang, so jimat la sikit bab duit raya..


Ini la pic my hubby with his grand pa...siapa hencem bleh la sms ke 6933 untuk undian anda.undi jangan tak undi.....


Ini la hero2 pujaan hati kami berdua, Muhammad Amrul Adam N Muhammad Amrul Raees..Sakan bergambar ngan baju raya.


Ini la amrul adam n amrul raees bergaya sakan dengan baju raya...ramai ingatkan dorang ni kembar sebab slalu pakai baju sama...kembar tak sama tinggi...

1 comment:

miemiey said...

saya pilih pic grand pa...vote!!!!!!!1..huhuhu..

dah update pon...goog luck...

There was an error in this gadget